Hämäläinen suomalaisista parhaassa asemassa skeetin ja trapin avauspäivän jälkeen
25.7.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haulikkolajien kansainvälinen alle 20-vuotiaiden junior cup jatkui Orimattilassa trapin ja skeetin kilpailuilla. Avauspäivän jälkeen vahva ote on italialaisilla, jotka johtavat naisten trapia ja skeetiä sekä miesten skeetiä.

Suomalaisista parhaimmissa asemissa on Heidi Hämäläinen, joka on naisten skeetissä neljäntenä tuloksella 44 (22+22).

Kärjessä on Italian Chiara Di Marziantonio tuloksella 46. Naisten trapissa Hanna Ojala on seitsemäntenä tuloksella 37 (19+18). Italian Alessia Iezzi johtaa tuloksella 47, joka on neljä kiekkoa enemmän kuin seuraavana olevalla Venäjän Alina Chemchugovalla.
Miesten skeetissä Juho Auvinen ja Eetu Kallioinen jakavat kahden muun ampujan kanssa seitsemättä sijaa tuloksella 46. Kärjessä on Italian Domenico Simeone tuloksella 40. Miesten trapissa kärjessä on Maltan James Galea tuloksella 49. Suomalaisista parhaana on Eemil Pirttisalo, joka on kahdeksantena tuloksella 45.

Tilanteet pdf-tiedostoina: http://www.osu.fi/osu_n_kilpailut/2014/ijsc-2014/tiedostoja/