Hämäläinen kakkoseksi Orimattilan skeetissä
26.7.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Heidi Hämäläinen taisteli skeetin kakkoseksi haulikkolajien kansainvälisessä alle 20-vuotiaiden junior cupissa Orimattilassa. Hämäläinen hävisi voiton vasta uusinnassa, kun Venäjän Victoria Ostapets oli parempi 2–1. Ennen uusintaa tilanne oli 11–11.

Miesten skeetissä Juho Auvinen on toisena ennen päätöspäivää, jolloin ammutaan vielä yksi 25 kiekon sarja ja finaalit. Auvinen on 100 kiekosta rikkonut 95, kun johdossa oleva Italian Domenico Simeoni on paukuttanut 98.

Naisten trapissa Hanna Ojala oli parhaana suomalaisena neljäs. Hän hävisi pronssiottelussa Venäjän Zoya Hoklovalle 7–9. Miesten trapissa Toni Lampela on parhaana suomalaisena 12:tena, kun ampumatta on peruskilpailun viimeinen sarja ja finaali.

Tulokset:

Orimattila:

Kansainvälinen haulikkolajien junior cup:

Naiset:

Skeet:
Kultaottelu: Victoria Ostapets Venäjä–Heidi Hämäläinen Suomi 11–11 (2–1)
Pronssiottelu: Anastasiia Godovanetc Venäjä–Chiara Di Marziantonio Italia 14–10.
Trap:
Kultaottelu: Alessandra Iezzi Italia–Julia Saveleva Venäjä 11–10.
Pronssiottelu: Zoya Hoklova Venäjä–Hanna Ojala Suomi 9–7.

Kaikki tulokset pdf-tiedostoina