Tero Hovila voitti 10-golfin
4.8.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tämän vuotinen Ampumaurheilijiden 10-golf keräsi Mikkelin Annilaan kivan määrään pelaajia. Mukana oli nykyisiä ja entisiä ampumasuuruuksia ja seura- ja liittohallituksen ja valtuuston jäseniä.

10-golfin tärkein peli pelataan pistepogeyna. Kesän kuumimmassa säässä pelatun kilpailun voittajaksi nousi kivääriampuja Tero Hovila pistemääräällä 35, tosin samaan pistemäärään ylsivät myös Tapani Lyytinen ja Jukka Pelkonen, mutta Hovila voitti kisan pienimmän tasoituksen turvin.

– Annilan kenttä oli kiva pelata, greenit olivat hitaahkot ja se sopi minulle. Ryhmäni (Marjala, Juha Hirvi, Kaija Yliniemi (STT) ) sisällä pelasimme vielä omaa pikku kilpailuamme ja se kirvoitti minut entistä parempiin suorituksiin, kuvaili tunnelmia voittonsa jälkeen Tero Hovila.

Viime vuoden voittaja Rami Viljamaa oli nyt 11.

Kutsuvierainen voiton vei Eurosportista tuttu selostaja Jukka Pelkonen 35 pisteellä. Naisestkin ovat alkaneet löytää 10-golfin ja naisten paras oli keväällä ammunnan aloittanut Eeva Kyrönlahti 30 pisteellä.

Pisimmän lyönnin sivalsi Lasse Lehtonen ja lähimmäs lippua kisan voitti Timo Nurmi.

Scratch-pelin voitti Annilan kapteenina nykyään toimiva Harri Marjala 78 lyönnillä (6 yli kentän ihanne tuloksen).

Ensi vuonna 10-golf pelataan Hämeenlinnan Tawastissa. Kisajärjestelyistä vastaa Pekka Hartikainen.

Tulokset: http://nexgolf.fi/gp/tournaments.nxg?r=758