Kaikille avoin valmennusleiri Tanhuvaarassa marraskuussa
20.8.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Leppa.fi järjestää avoimen valmennusleirin Savonlinnassa Tanhuvaaran Urheiluopistolla 21.-23. marraskuuta. Leiri on tarkoitettu kaikille ampumaurheilusta kiinnostuneille ja heidän perheenjäsenilleen sekä ystävilleen iästä riippumatta.

Leirin tarkoituksena on auttaa ja antaa vinkkejä niin tukisarjalaisille kuin pidempäänkin harrastaneille pistoolissa, kiväärissä ja liikkuvassa maalissa.

Leirillä on kaksi rinnakkain toteutettavaa ohjelmaa, joihin kumpaan tahansa voi osallistua oman mielenkiintonsa mukaan. Ampujien toiminnasta vastaa Marko Leppä apunaan muun muassa pienoiskiväärin Suomen mestarit Annika Sihvonen, Nita Törmänen ja Aleksi Leppä. Psyykkisen valmennuksen opetuksesta ja harjoituksesta vastaa Leppa.fi tiimin psyykkinen valmentaja Anu Nässi.

Leirillä on mahdollista ampua ilma-aseilla 10m elektronisiin taululaitteisiin tai pahvitauluihin ja 10m liikkuvaan maaliin sekä ruutiaseilla 50 m elektronisiin laitteisiin.