Seitsemän ampumaurheilijaa valittu Urheilukouluun
2.9.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Aleksi Jarva aloittaa varusmiespalveluksensa Urheilukoulussa pian Granadan MM-kilpailujen jälkeen. Kuva: Lassi Palo

Helsingin Santahaminassa sijaitsevan Urheilukoulun syyskuun 29. päivänä aloittavaan kesälajien saapumiserään on valittu 75 urheilijaa kuudestatoista lajista. Urheilukouluun valittiin seitsemän ampumaurheilijaa.

Urheilukoulun syyskuun 29. päivänä aloittavaan kesälajien saapumiserään on valittu yhteensä 75 urheilijaa kuudestatoista lajista. Vuosi sitten valittuja oli 71 ja lajeja kymmenen. Ampumaurheilijoita oli kymmenen.

Urheilukouluun nyt valitut seitsemän ampumaurheilijaa ovat kaikki miehiä, kuten vuosi sitten. He ovat Aleksi Jarva Poliisien Ampumaseura (kivääri), Mika Kinisjärvi Rovaniemen Ampujat ja Metsäveikot (liikkuva maali), Juho Auvinen Pielaveden Ampuma- ja Metsästysseura (skeet), Tommi Tella Joensuun Ampujat (kivääri), Tomi Lampola Orimattilan Seudun Urheiluampujat (trap), Lari Pesonen Ilomantsin Erämiehet (skeet) ja Janne Vallioniemi Ala-Hämeen Ampujat (skeet).

Auvinen, Jarva ja Kinisjärvi on nimetty Suomen MM-joukkueeseen Espanjan Granadaan, jossa MM-kilpailut järjestetään 6.-20. syyskuuta.

Urheilukouluun valittiin 20 yleisurheilijaa, ja jalkapalloilijoita on kymmenen. Yleisurheilu, jalkapallo ja ampumaurheilu ovat kolme suurinta lajiryhmää.