Ilmaolympiapistoolikausi käynnistyi Ellivuoressa
29.9.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Perinteiset ilmaolympiapistoolin talvikauden rankingkilpailut käynnistyivät Sastamalan Ellivuoressa 27.-28. syyskuuta. Kumpanakin päivänä yleisen sarjan tarkin oli Rauman Seudun Urheiluampujia edustava Ari Huhtamäki, joka tähtäsi peruskilpailussa lauantaina 569 ja sunnuntaina 566 pistettä.

Finaalissa Huhtamäki kukisti pahimmat vastustajansa Säkylän Seudun Ampujien Jussi Saaren lauantaina 26 ja Hämeenlinnan Ampumaseuran Marko Inovaaran sunnuntaina 23 osuman turvin.

Rankingkilpailuja järjestetään kerran kuussa huipentuen tammikuun finaaliin. Viikonlopun ohjelmaan kuuluvat urheiluilmapistooli ja ilmaolympiapistoolikilpailut lauantaisin ja sunnuntaisin. Perjantaina ja lauantaina on mahdollisuus vapaaseen harjoitteluun ja tarjolla on myös valmennusta.

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna (25.-26.10.) Ellivuoren kisaohjelmassa on ilmaolympiapistoolin lisäksi ensimmäistä kertaa mukana myös ilmakiväärin asentokilpailu 3×20 ls sekä 40 ls ilmapistoolikilpailu kaikissa sarjoissa.

Lisää tietoja kilpailuista: www.rapidairpistol.com

Teksti: Mika Vuolle