Frilander-Soini jatkoi urakointiaan opiskelijoiden MM-kilpailuissa
9.10.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kivääriampuja Pauliina Frilander-Soini jatkoi torstaina urakointiaan opiskelijoiden ampumaurheilun MM-kilpailuissa, jotka järjestetään Al Ainissa Arabiemiraateissa. Hän sijoittui 50m pienoiskiväärin makuun kisassa 28:nneksi.

Viidettä kertaa järjestettävät opiskelijoiden ampumaurheilun MM-kilpailut käynnistyivät eilen Al Ainissa Arabiemiraateissa. Pauliina Frilander-Soini on kilpailujen ainoa suomalaisosallistuja. Hän aloitti kisat keskiviikkona sijoittumalla ilmakiväärissä yhdeksänneksitoista.

Pieksämäen Seudun Ampujia edustava ja Tampereen yliopistossa opiskeleva Frilander-Soini kilpaili torstaina naisten 50m pienoiskiväärin makuun kisassa. Hän tähtäsi tuloksen 604,2 (100,5+´99,6+101,3+100,1+100,4+102,3).

Kilpailu oli Frilander-Soinille pettymys. Neljän vuoden takainen opiskelijoiden maailmanmestari jäi päälajissaan tällä kertaa 28:nneksi.

– Makuu oli katastrofi, ammunta ei lähtenyt kulkemaan missään vaiheessa. Tuuli oli vaikea, ja asennon kanssa oli suuria hankaluuksia enkä löytänyt minkäänlaista rytmiä. Samoja ongelmia on ollut pitkin kesää. Lopussa piti vain ampua mahdollisimman nopeasti, koska aikaa oli jäljellä niin vähän, Frilander-Soini viestitti kisan jälkeen.

Opiskelijoiden mestaruuden voitti Puolan Paula Wronska tuloksella 619,5.

Huomisen välipäivän jälkeen Frilander-Soini osallistuu vielä ”piekkarin” asentokilpailuun lauantaina.

5. opiskelijoiden ampumaurheilun MM-kilpailut
8.-12.10. Al Ain, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Tuloksia to 9.10.

Naisten 50m pienoiskivääri 60 ls: 1) Paula Wronska Puola 619,5, 2) Jana Hyblerova Slovakia 617,1, 3) Zaneta Iwaszuk Puola 616,4, … 28) Pauliina Frilander-Soini 604,2. (33 kilpailijaa)

Kaikki tulokset löydät täältä.