Pete Patruunan uusi teemakisa on alkanut!
19.12.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pete Patruunan teemakisa on alkanut, ja se kestää 31. joulukuuta kello 21 asti. Kaikki kultahippulaiset rohkeasti mukaan osallistumaan! Kilpailussa jaetaan palkinnot kolmelle parhaalle sekä yksiarvontapalkinto kaikkien osallistujien kesken.

Kisan ollessa aktiivisena kukin osallistuja voi ampua rajaamattoman määrän kisasuorituksia. Voit siis kisa-ajan puitteissa tehdä niin monta kisatulosyritystä kuin haluat.

Kisan alussa tähtäimet on säädetty ”pieleen”, joten joudut ne kisan aikana säätämään kohdalleen.  Säätimistä käännettäessä ei osumapiste enää näytöllä siirrykään samanaikaisesti (aivan kuten ei oikeassa ilmakiväärissäkään), vaan joudut säädön jälkeen ampumaan laukauksen ja tarkastamaan menikö säätösi oikeaan suuntaan.

Eli pääset nyt soveltamaan oppia, jota olet saanut Pete Patruunan harjoittelu-moodissa tai ampumaurheilukoulussasi. Antoisaa kisaa kaikille!

Uusi versio saatavilla

Pete Patruunan uusi versio on julkaistu App Store-, Google Play- ja Windows Phone Store -kauppoihin. Uutena ominaisuutena Pete Patruuna herää tarinoimaan yhdessä Kultahippupassin kanssa. Ominaisuus ei valitettavasti ole tällä hetkellä tuettuna Windows-puhelimissa.

Lataa uusi versio ja tutustu ominaisuuteen! Löydät sen ”Aloita”-valikosta.

Lisää tietoa aiheesta löydät myös tuoreesta Urheiluampuja-lehdestä.