Uudistunut Urheiluampuja-lehti on ilmestynyt
24.2.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Vuoden ensimmäinen Urheiluampuja-lehti on ilmestynyt – ulkoasultaan uudistuneena.

Urheiluampujassa 1/2015 kerrotaan vilkkaasta huippu-urheiluvuodesta ja kuullaan muun muassa skeet-ampuja Marko Kemppaisen kuulumisia. Haastateltavina ovat myös Kotkan tarkat silmät eli Miikka Peltonen ja Kirsti Kaaro. Nuoret ampumaurheilijat Simo Partanen ja Matias Kiuru kertovat urheilun ja opiskelun yhdistämisestä.

Anni, Emma ja Vilma Kuutti ovat kolmostytöt, jotka nauttivat vauhdikkaasta lajista eli action airista Nokian Seudun Ampujissa. Seuraesittelyssä ovat Pieksämäen Seudun Ampujat ja Simpeleen Hahlo. Lehdessä on myös laaja juttu nykypäivän lakikoukeroista. Ja paljon muuta!

Urheiluampujan uudistuksen käytännön työstä on vastannut helsinkiläinen graafinen suunnittelija Erika Nieminen.

Lue lehden sähköinen versio täältä.