Nuoret paralympialajien kivääriampujat Kisakalliossa
2.3.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nuoret paralympialajien kivääriampujat testasivat viikonloppuna ensi kertaa Kisakallion Urheiluopiston ratoja. Maajoukkueryhmän Nico Järvinen sai kirittäjikseen Turun Seudun Ampujien edustajat.

Nuoret ampumaurheilijat ja heidän ohjaajansa olivat hyvin tyytyväisiä Kisakallion olosuhteisiin. Helposti siirrettävien taululaitteistojen ansiosta oli kätevää koota rata pienelle ryhmälle sopivaan tilaan – samalla isot salit jäävät suurempien ryhmien käyttöön.

Mäntsälän Urheilijoiden Nico Järvinen kiteytti harjoitusviikonlopun tunnelmansa: ”Hyvät harjoitukset, tulostestissä ensi kerran täydet 600 pistettä, ulkoliikuntaa, hyvää ruokaa ja makeasti unta. Voikos viikonloppu parempi olla?”

Teksti: Pirjo Peltola