Satu Mäkelä-Nummela ja Marjut Heinonen voittoihin Polar GP:ssä
23.5.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Satu Mäkelä-Nummela Polar GP:ssä lauantaina. Kuvat: Lassi Palo
Marjut Heinonen voitti naisten skeetin.

Satu Mäkelä-Nummela ja Marjut Heinonen voittivat sarjansa Hollolan Hälvälässä järjestettävässä kansainvälisessä Polar GP:ssä lauantaina. Mäkelä-Nummela oli naisten trapin ja Heinonen skeetin ykkönen.

Hollolan Hälvälän Polar GP:ssä kilpailtiin lauantaina naisten kilpailu ja finaali sekä miesten, juniorien ja ikämiesten sarjoissa trapissa 3 kierrosta ja skeetissä miesten sarjassa 3 kierrosta ja sarjoissa juniorit ja ikämiehet 50 kiekkoa. Kilpailut jatkuvat sunnuntaina.

Lauantain kisapäivä saatiin vietyä läpi kohtuullisissa olosuhteissa. Aamupäivän pieni sade ja tuulinen keli vaikuttivat hieman tulostasoon.

Naisten skeetin finaalissa Oulun Seudun Haulikkoampujien Marjut Heinonen voitti Hyvinkään Metsästysampujia edustavan Katja Poutasen kultamitaliottelussa 14-12. Kolmannen sijan naisten sarjassa vei Lounais-Hämeen Ampujien Jaana Grahn.

Naisten trapin finaalissa Orimattilan Seudun Urheiluampujien Satu Mäkelä-Nummela voitti Raseborgs Skyttaria edustavan Micaela Qvarnströmin 11-10. Orimattilalaisten vahvaa ammuntaa nähtiin myös pronssiottelussa, jossa vastakkain olivat Noora Antikainen ja Marika Salmi. Antikainen oli täpärästi vahvempi kiekoin 10-9.

Miesten skeetissä ensimmäisen kisapäivän jälkeen johtopaikkaa pitää Sibbo Skyttegillen Timo Laitinen tuloksella 72. Kärjen osalta on tiukka kilpailu ja yhdeksän ampujaa on kahden kiekon sisällä tuloslistassa. Trapin johtopaikalla on Sibbo Skyttegillen edustaja Mirka Kyyrönen tuloksella 70.

Polar GP
22.-24.5. Hälvälä, Hollola

Tuloksia la 23.5.

Finaalikilpailun tulokset

Naisten trap: 1) Satu Mäkelä-Nummela, OSU 64+12+11, 2) Micaela Qvarnström, RS 58+11+10, 3) Noora Antikainen, OSU 60+10+10, 4) Marika Salmi, OSU 66+9+9, 5) Cassandra Krass, Viro 57+8, 6) Mopsi Veromaa, SSG 64+7.

Naisten skeet: 1) Marjut Heinonen, OSH 66+11+14, 2) Katja Poutanen, HyMa 65+15+12, 3) Jaana Grahn, L-HA 62+8+10, 4) Kaisa Kurki, A-HA 64+7+7.

Kaikki tulokset oheisissa liitteissä.