Mini Riflen SM-kilpailut Loimaalla
25.5.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Practicalin Mini Rifle –luokan Suomen mestaruuskilpailut ammuttiin sunnuntaina Loimaalla.

Kahdestatoista ammuntasuorituksesta koostuneen kilpailun jälkeen voittajiksi kruunattiin Jarkko Laukia Open Semi -Auto divisioonassa ja Jarkko Viitala Standard Semi-Auto divisioonassa. Laukia nappasi mestaruuden ennen toiseksi sijoittunutta Kai Porrasta ja kolmossijalle ampunutta Tomi Miettistä. 

– Mestaruutta lähdin kilpailusta hakemaan ja mestaruus tuli. Kaluston kanssakaan ei ollut ongelmia, joten tästä on hyvä jatkaa kivääripracticalin puolella ensin Pohjoimaiden mestaruuskilpailuihin ja myöhemmin Euroopan mestaruuskilpailuihin, kommentoi Open Semi-Auto divisioonan tuore mestari.

Standard Semi-Auto -divisioonan voittaja Viitala jätti tiukassa kilpailussa kakkoseksi Veli Rantasen ja kolmanneksi Timo Vehviläisen.

Mini Riflen Suomen mestaruuksista kilpailtiin nyt kolmatta kertaa.

Open Semi-Auto: 1) Jarkko Laukia 100%, 2) Kai Porras 87,50%, 3) Tomi Miettinen 82,32%

Standard Semi-Auto: 1) Jarkko Viitala 100%, 2) Veli Rantanen 99,09%, 3) Timo Vehviläinen 90,23%       

Samaan aikaan kisattiin myös maailmalla

Slovakian Cachticessa järjestettiin samana viikonloppuna kansainvälinen kivääripractical –kilpailu. Siellä Open Semi-Auto divisioonassa lähes ylivoimaiseen voittoon ampui Teemu Rintala. Kim Leppänen sijoittui neljänneksi jääden vain kuusi pistettä pronssista ja kahdeksan pistettä hopeasta. Mika Riste oli 14.

Open Semi-Auto: 1) Teemu Rintala 100%, 2) Ernest Nagy Slovakia 90,82% 3) Martin Humar Slovenia 90,61% 4) Kim Leppänen 90,04% …14) Mika Riste 75,22%