Suhl Junior Cup – Lari Pesonen hyvissä asemissa poikien Skeetissä
29.6.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kansainvälisessä ISSF Junior Cupissa Saksan Suhlissa saatiin maanantaina positiivisia viitteitä suomalaisten ampumakunnosta.

Poikien Skeetissä Lari Pesonen on ampunut hienosti ja hän on kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmantena tähdättyään alas 49 kiekkoa. Kilpailun kärkipaikkaa jakavat täydellä 50 kiekon tuloksella Italian Valerio Palmucci ja Thaimaan Felix Raab. Viimeiset kolme kierrosta ammutaan huomenna. Muista suomalaisista Timi Vallioniemi on 14. ja Eetu Kallioinen 25.

Poikien Trapissa Eemil Pirttisalo on suomalaisista parhaassa tarkkailuasemassa ennen viimeistä päivää, yhdentenätoista. Hän on kolme kiekko kärkeä perässä. Niko Kopra on ennen kolmea viimeistä kierrosta 29., Vili Kopra 32. ja Patrik Nummela 52.

Naisten ilmakiväärikilpailussa paras suomalainen oli Armi Häkkinen. Hän tähtäsi 408,8 pistettä ja sijoittui 36:nneksi. Emmi Hyrkäs oli heti Häkkisen kannoilla 43. ja Henna Viljanen 62. Poikien ilmakiväärissä Sebastian Långström ei ollut viikon alkajaisiksi aivan parhaimmillaan ja ampui sijalle 58.

Poikien vapaapistoolissa Joonas Kuusela oli 48.

Kilpailujen etenemistä voit edelleen seurata sekä täältä, että täältä.