Energia-Trap 11.7.2015
16.7.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ensimmäinen Energia-Trap saatiin ammuttua loppuun lauantaina Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä hieman vaihtelevassa säässä. Sadekaan ei haitannut ampujia, joita oli paikalla ilahduttavasti yli kahdeksankymmentä. On ollut hienoa huomata, että mukaan on saatu suuri määrä nuoria ja naisia kansallisen trapin taitajaa vielä kesken kesälomakaudenkin. Sponsoreita edusti Tampereen Sähkölaitoksen toimitusjohtaja Jussi Laitinen, joka myös ampui kilpailun P-HA:n riveissä. Nuorten ja naisten sarjoissa sekä Y-, Y50- ja Y60-sarjoissa oman seuramme kilpailijat pärjäsivät hyvin.Tulostaso oli suhteellisen kova ja voittajat ja muut palkintosijat saatin ratkottua osin pudotus ammuntojen avulla.

 

Terveisin

Janne Hokkanen

ratamestari

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus