Kauden 2015 suvisarja-sarjakilpailu päätökseen!
20.9.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suvisarjan päätöskilpailu käytiin 20.9.2015 Turussa. Päätöskilpailussa tehtiin 47 suoritusta ja koko sarjakilpailussa lähes 250 suoritusta. Suvisarja on siis löytänyt paikkansa yhtenä kesäkauden kilpailuista.
Urheilijat pitivät sarjakilpailua  hyvänä, koska näin ilma-asettakin tulee käsiteltyä kesän aikana. 

Kilpailun jokaisesta osakilpailusta urheilija sai yhden arvan. Arvontapalkintona oli nuorten sarjoissa tabletti ja aikuisten sarjoissa älypuhelin. Onnettaren suosiossa olivat nuorten sarjoissa Robert Koivisto Rauman Seudun Urheiluampujista ja aikuisten sarjoissa Susanna Nylander Hämeenlinnan Ampumaseurasta. Onnittelut voittajille!

Kiitos osallistujille ja hyvää alkavaa syksyä!

Päätöskilpailun tulokset ja sarjakilpailun lopullisen sarjataulukon näet  tästä!

L-S aluejaosto