Puolitoista tuntia ampumaurheilua Yle Puheella
9.11.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Yle Puheen Urheiluillassa keskitytään tänä iltana ampumaurheiluun. Suomen vahvat perinteet olympiakisoissa saavat jatkoa, kun Satu Mäkelä-Nummela ja Vesa Törnroos ovat jo lunastaneet maapaikat trapissa Rio de Janeiron kisoihin.

Pistooli- ja kivääripuolella paikat sen sijaan vielä uupuvat. Miten monta mahdollisuutta ampujilla on vielä lisätä Rion edustusta? Ja missä tällä hetkellä eri lajeissa mennään?

Muun muassa näistä ja paljon muusta ovat studiossa keskustelemassa valmennuksen johtaja Per-Ole Lindell sekä kiväärilajien päävalmentaja ja olympiavalmentaja Juha Hirvi. Puhelinyhteydellä lähetyksessä mukana myös jo Rioon valittu olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela.

Lähetys Yle Puheella kello 18.30-20.00. Voit kuunnella sen täältä.