Katariina Laine neljäs Unkarin avointen ilmakiväärissä
30.11.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Hämeenlinnan Ampumaseuran Katariina Laine vastasi parhaasta suomalaissijoituksesta viikonloppuna järjestetyissä Unkarin avoimissa ilma-asekilpailuissa. Hän sijoittui lauantaina naisten ilmakiväärissä neljänneksi.

Hungarian Open -niminen kansainvälinen ilma-asekilpailu järjestettiin viime viikonloppuna Unkarin Györissä eli samassa paikassa, missä helmikuun lopussa kilpaillaan ilma-aseiden Euroopan mestaruuksista.

HlAS:n Katariina Laine vastasi kisojen parhaasta suomalaissijoituksesta, kun hän oli lauantaina naisten ilmakiväärissä neljäs. Hän ampui peruskilpailussa kolmanneksi parhaan tuloksen 414,0. Voiton vei Unkarin Julianna Miskolczi.

Sunnuntain kilpailussa Laineen tulos oli 410,4, joka oikeutti 22. sijaan.

Poliisien Ampumaseuran Kai Jahnsson oli lauantain miesten ilmapistoolissa kymmenes tuloksellaan 574. Hän jäi finaalirajasta kaksi pistettä. Sunnuntaina hän teki tuloksen 572, jolla hän sijoittui 17:nneksi.

Simpeleen Hahloa edustava Emmi Hyrkäs oli lauantaina tyttöjen ilmakiväärissä kymmenes tähdättyään 408,4 pistettä. Finaaliraja oli 0,5 pistettä parempi.

Aleksi Leppä (Haminan Ampumaseura) nappasi 12. sijan lauantaina miesten ilmakiväärissä. Hänen tuloksensa oli 619,3. Raseborgs Skyttaren Joni Stenström tähtäsi 617,1 pistettä ja sijoittui 15:nneksi. Sunnuntaina heidän tuloksensa olivat 616,1 ja 613,4, joilla he sijoittuivat 24:nneksi ja 28:nneksi.

Kilpailun kaikki tulokset löydät täältä.