Kiitos tästä vuodesta – Hyvää joulua!
17.12.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SAL:n hallitus ja toimiston henkilöstö kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa Riemuisaa Joulujuhlaa sekä Menestyksellistä Uutta Vuotta 2016! Toimistomme on suljettu 22.-27.12. välisen ajan. Välipäivät aina loppiaiseen saakka toimistolla ns. vajaa miehitys.

Ampumaurheilun vuosi kallistuu lopuilleen. Vuosi on ollut haasteellinen mutta hyvä vuosi! Kiitos kuuluu ennen kaikkea Teille seuraväki jaksamisestanne ja innostuksestanne, siitä suuri kiitos!

Nyt toimiston väki vetäytyy lataamaan akkujaaan. Toimistomme on suljettu 22-27.12. välisen ajan. Loppu- ja alkuvuoden välipäivät on toimistolla vain osa-aikaisesti ns. päivystys. Vajaasta miehityksestä johtuen saattaa käydä niin, ettemme pysty kaikkia palvelemaan välittömästi. Pahoittelemme tätä!

Toivotamme kaikille seuroillemme ja seurojen jäsenille Riemuisaa Joulujuhlaa ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2016!

Suomen Ampumaurheiluliiton hallitus ja toimiston väki