Simo Köylinen 130 ja Ari Simola 116 Maltan GP:ssä
19.5.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Orimattilan Seudun Urheiluampujien Simo Köylinen teki kaksoistrapissa tuloksen 130 viime viikonloppuna järjestetyssä Maltan GP-kilpailussa. Kiikalan Metsästysyhdistyksen Ari Simolan tulos trapissa oli 116.

Köylisen tulos oikeutti peruskilpailussa viidenteen sijaan. Maltan William Chetcuti teki parhaan tuloksen (135). Hän oli myös koko kisan ykkönen voitettuaan kultamitaliottelun. Köylinen uusi pääsystä pronssimitaliotteluun tuloksellaan 26/30, mutta jäi lopulta viidenneksi.

Slovakian Marian Kovacocy rikkoi trapin peruskilpailussa 120 kiekkoa. Finaalin voiton nappasi Ranskan Sebastien Guerrero. Peruskisan nelonen Simola sijoittui lopulta kuudenneksi semifinaalin tuloksellaan 9/15. Pohjois-Hämeen Ampujien Mika Bister oli trapissa yhdeksäs tuloksellaan 112.