Sami Ritsilä voitti Polar GP:n kaksoistrapin
20.5.2016 klo 12:00

Sami Ritsilä voitti miesten kaksoistrapin, kun haulikkolajien kansainvälinen Polar GP -kilpailu alkoi perjantaina Hollolan Hälvälässä.

Haulikkolajien kansainvälinen Polar GP -kilpailu alkoi perjantaina Hollolan Hälvälässä. Ne ovat Eurooppa cupin osakilpailu ja samalla kaikissa lajeissa suomalaisille urheiluampujille EM-näyttökilpailu. Haulikon EM-kilpailut ovat heinäkuussa Italian Lonatossa.

Polar GP:n avauspäivän laji oli kaksoistrap. Miesten kaksoistrapin ykkönen oli Orimattilan Seudun Urheiluampujien Sami Ritsilä, joka voitti kultamitaliottelussa seuratoverinsa Jussi Anttosen 29-22. Peruskilpailussa Ritsilä rikkoi 124 kiekkoa, joka oli paras tulos.

Kisan kolmonen oli Pieksämäen Seudun Ampujien Juuso Ikävalko. Hänen peruskisansa tulos oli 119. Neljänneksi sijoittuneen Simo Köylisen peruskilpailun tulos oli 123. Poikien kisassa Miki Ylönen (OSU) rikkoi 115 kiekkoa.

Polar GP:ssä on suomalaisten huippuampujien lisäksi osanottajia Norjasta, Ruotsista ja Virosta. Paikalla on yhteensä 156 ampumaurheilijaa.

Lauantaina ammutaan naisten skeetin ja trapin finaalit. Miehet päättävät urakkansa sunnuntaina käytäviin finaaleihin.