Lahti harmitteli ”mustaa hetkeään” Lapua Eurooppa cupissa
19.6.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Teemu Lahti oli 11:s ja Ari Meinander 17:s, kun iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa cup jatkui Ruotsin Öckerössä vakiopistoolin kilpailulla. Lahti ampui tuloksen 556, Meinander 550. Voitto meni edellispäivän isopistoolin tapaan Sveitsin Sandro Lötcherille.

– Vakiopistooli lähti ihan kivasti käyntiin. 150 sekunnin sarjojen jälkeen tuli ns. musta hetki: liipaisu ei enää toiminut, kuten olen treenannut. Hirvittävän pahoja repäisyjä tuli tehtyä. Sain kuitenkin homman juonesta kiinni 10 sekunnin sarjoissa, heikkoa tulostaan harmitellut Lahti sanoi.

Suomalainen suuntasi kuitenkin jo katseensa eteenpäin:

– Tästä eteenpäin lisää vain oikeita suorituksia ja määrää, niin uskon, että homma vielä loksahtaa kohdilleen. Kahden viikon päästä Lahden EC-kisoissa sitten katsotaan, miltä tuloskortti näyttää, Lahti tuumi.

Lapua Eurooppa cup jatkuu Lahdessa 1. –3. heinäkuuta.

Tulokset:

Öckerö, Ruotsi:

Lapua Eurooppa cup, 2. päivä:

Vakiopistooli 25m: 1) Sandro Lötcher Sveitsi 570, 2) Pål Hembre Norja 568 (19), 3) Patrick Meyer Saksa 568 (16),… 11) Teemu Lahti Suomi 556,…17) Ari Meinander Suomi 550.