Pesonen kovassa vireessä Pogostan Kiulussa
7.8.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lari Pesonen oli kovassa vireessä viikonvaihteessa Ilomantsissa, jossa Putkelan haulikkoradalla ammuttiin Pogostan Kiulu skeetranking-kisa.

Loistavissa oloissa ammutussa kisassa ammuttiin kovatasoisia tuloksia. Ensimmäisen päivän jälkeen puhtaalla ammunnalla kilpailua johtanut IEM:n Lari Pesonen jatkoi samaa tahtia toisena päivänä. Peruskilpailun tulos 124/125 jakaa tämän vuoden Suomen tilastokärjen SSG:n Timo Laitisen kanssa. Peruskilpailun tulos jäi kiekon päähän voimassaolevasta SE-tuloksesta.
 
Semifinaaleista kultaotteluun etenivät odotetusti Pesonen sekä Timo Laitinen, joka ampui peruskilpailussa tuloksen 121. Kultafinaalissa molemmat ampuivat 15/16, ja sen jälkeen ammutun uusinnan voitti Pesonen 5-4. Näin ollen pitkästä aikaa miesten sarjan Kiulun voitto jäi järjestävälle seuralle Ilomantsiin.
 
Osallistujia eri sarjoihin oli peräti 56 kilpailijaa, mikä on kilpailun historian suurimpia määriä.
 
Tulokset: http://www.ilomantsineramiehet.fi/pogostan-kiulu-2016-2/tulokset/