SAL:n ja Kuortaneen urheilulukion yhteistyö
23.11.2016 klo 11:35
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheiluliitto aloittaa uudelleen yhteistyön Kuortaneen Urheilulukion ja samalla Etelä-pohjanmaan urheiluakatemian kanssa ensi vuoden syyslukukauden alusta. Lajit ovat kivääri, pistooli ja jousiammunta.

Yhteistyötä jousiammunnan osalta tehdään Jousiampujain liiton kanssa. Valmentajana aloittaa Marko Tanskanen, Litm.

Kuortaneen urheilulukio tarjoaa mahdollisuuden yhdistää urheiluvalmentautuminen ja lukio opiskelu parhaalla mahdollisella tavalla. Opettajien ja valmentajien jatkuva yhteistyö takaa monipuolisen etenemisen seurannan ja yhteisen kasvatustyön osalta. Lukiolaisten viikoittaisten valmennustuntien määrä kouluaikana on 8, ja ne ovat vaihtelevasti päivittäin klo 8-16, lisäksi erikseen suunniteltu oma iltapäivä/iltaharjoittelu. Opiskelija voi saada lukion kurssimääräänsä (min 75) opiskeluaikanaan kaikkiaan 20 urheiluvalmennuksen kurssia (8+8+4). Urheilulukiolaisille on tarjolla myös yksi valmennus-opin kurssi ja yksi psyykkisen valmennuksen kurssi.

Huomionarvoista on myös valmennuksellinen yhteistyö muiden lajiryhmien valmentajien ja urheilijoiden kesken (esim. jousiammunta, keilailu ja telinevoimistelu).

Yleisopinnoissa lukio tarjoaa lähiopetuksena kaikki valtakunnallisesti pakolliset ja syventävät kurssit. Lyhyistä vieraista kielistä tarjotaan saksaa ja venäjää. Yleisaineiden opettajien ja valmentajien jatkuva yhteistyö takaa monipuolisen opiskelun etenemisen seurannan ja yhteisen kasvatustyön. Lisää infoa!

Urheilulukioon haku tapahtuu normaalin yhteishaun yhteydessä.

http://lukio.kuortane.fi/

http://lukio.kuortane.fi/asiakirjat/esite_www.pdf

http://epurheiluakatemia.fi/default.aspx

TIEDUSTELUT

Per-Ole Lindell                                                 Juhana Rüster
Valmennuksen johtaja                                   Valmennuspäällikkö
Ampumaurheiluliitto                                      Suomen Jousiampujainliitto
per-ole.lindell@ampumaurheiluliitto.fi        valmennus@jousiampujainliitto.fi
040 525114                                                     040 6313158

Juha Virtanen
Kuortaneen urheilulukion rehtori
040 5103655
etunimi.sukunimi(at)kuortane.fi