Hannu Räsänen ja Tarja Sorri ilmaolympiapistoolin SM-kultamitalisteiksi
27.3.2017 klo 08:40
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Rauman Seudun Urheiluampujat (RSA) järjesti ilmaolympiapistoolin SM-kilpailut viikonvaihteessa. Hannu Räsänen voitti miesten finaalin, ja naisten Suomen mestaruuden voitti Tarja Sorri.

Ilmaolympiapistoolin SM-mitaleista kilpailtiin viikonvaihteessa Ikaalisten kylpylähotellissa. Kisoihin osallistui 121 urheiluampujaa. Joukkueita oli 26. Kisajärjestelyistä vastasi Rauman Seudun Urheiluampujat.

Keski-Suomen Ampujien Hannu Räsänen oli miesten finaalin ykkönen (24). Lehtimäen Ampujien Marko Talvitie sai hopeaa ja Jalasjärven Ampujien Teijo Kimpimäki pronssia. Lahden Ampumaseura voitti joukkuekilpailun.

Satakunnan Ampujien Tarja Sorri voitti naisten Suomen mestaruuden (535) ennen Etelä-Saimaan Ampujien Olga Wolkoffia (532) ja Seinäjoen Seudun Ampujien Tiina Kivimäkeä (521). Sorri oli myös N50-sarjan mestari.

Isäntäseuran Niko Roos otti M20-sarjan SM-kultaa. Hän teki uuden Suomen ennätyksen niin peruskilpailussa (549) kuin finaalissakin (26).

Kaikki tulokset löydät oheisesta liitteestä: IOP-SM Tulosluettelo