Kansallisen trapin mestaruuksia jaettiin Kokkovuoressa
10.6.2017 klo 19:54
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kuvassa Y50-sarjan mitalistit. (Kuva: Joonas Pyhälä)

Kansallisen trapin seniorisarjojen SM-kilpailut kisailtiin hyvässä säässä Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä lauantaina.

SM-kilpailuun osallistui kaikkiaan 96 ampujaa. Viikonlopun SM-kilpailut ovat osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Kilpailuista kuvataan myös tv-ohjelma, joka esitetään AlfaTV:llä 16. kesäkuuta kello 19.30. Sunnuntaina kilpaillaan vielä nuorten, naisten ja liikuntavammaisten sarjat. Sunnuntain palkintojenjaon yhteydessä arvotaan myös 100 euron Lippu.fi-lahjakortti viikonlopun kävijöiden kesken.

Y50-sarjan voiton vei KMY:n Ari Simola, joka päihitti pudotusammunnoissa toiseksi tulleen RMY:n Timo Nissilän. Järjestävän seuran eli Pohjois-Hämeen Ampujien Jukka Salmela sijoittui kolmanneksi. Y60-sarjassa voitokkain oli PHC:n Jari Rämö, toiseksi tuli ViitA:n Vesa Laahanen ja kolmanneksi TSHA:n Eero Tyrkkö. Y70-sarjassa voiton vei EuSA:n Olavi Soini, toiseksi sijoittui Cal 12:n Matti Salo, ja kolmanneksi tuli YMS:n Taisto Mäkinen. Joukkuekilpailussa voiton vei RMY, toiseksi tuli PHC, ja kolmanneksi sijoittui KMY.

Tulokset: Lopputulos Tulokset 10.6.