Ylönen kuudes kaksoistrapissa, Kallioinen skeet-miehistä parhaissa asemissa
24.6.2017 klo 19:20
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Miki Ylönen kilpaili mallikkaasti kaksoistrapissa juniorien haulikkolajien kansainvälisessä gp-kilpailussa Suhlissa, sillä hän sijoittui kuudenneksi. Ylönen voitti peruskilpailun tuloksella 136, mutta valitettavasti putosi finaalissa jo ensimmäisenä.

– Peruskisasta jäi ihan hyvä maku, mutta finaali vähän jäi kaivamaan mieltä. Finaalissa ammuin omasta ja valmentajan mielestä osuman ohi, mutta tuomari näki, että meni molemmat ohi. Se aiheutti alkuun hämmennystä, eikä siitä jatkunut kovin hyvin. Koitin ampua niin kuin koko päivän ammuin, mutta ei vaan lähtenyt. En oikein osaa sanoa, mikä siinä pieleen meni. Ei vaan finaalin osalta lähtenyt kulkemaan, seuraavaksi Pieksämäellä ja SM-kisoissa kilpaileva Ylönen sanoi.
EM-kisoihin valittu urheilija ei ole vielä tehnyt päätöstä jatkostaan tämän kauden jälkeen, kun tuplatrap ohjelmasta poistuu. Hän kiertää mielellään kaksoistrapin kisoja, muttei koe tilannetta kuitenkaan erityisen hienona.

– Monet huippunimet ovat vaihtaneet trapiin. Siellä on ollut sellaisia kavereita, joita olen aina halunnut olla haastamassa, mutta nyt niitä ei olekaan siellä. On tämä vielä hauskaa ampua, kun on näitä kisoja.
Miesten skeetissä suomalaisista Eetu Kallioinen on avauspäivän jälkeen parhaissa asemissa tuloksella 68 (23, 23, 22). Hänellä on vielä onnistuessaan hyvä mahdollisuus päästä finaaliin. Otto-Ilmari Kutila ampui tuloksen 64 (20, 23, 21) ja Sami Aaltonen tuloksen 62 (20, 19, 23).