Kallioinen kymmenes skeetissä junioreiden gp-kilpailussa Suhlissa
25.6.2017 klo 15:19
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Eetu Kallioinen oli parhaana suomalaisena kymmenes miesten skeetissä haulikkolajien kansainvälisessä gp-kilpailussa Suhlissa. Kallioinen päätyi tulokseen 115, kun finaaliin olisi pitänyt paukutella 117. Muista suomalaisista Sami Aaltonen oli 16:s ja Otto-Ilmari Kutila 27:s.
Kallioinen paukutti sarjoinaan 23, 23, 22, 23 ja 24.

– Ei ainakaan hyvä fiilis. Kun finaaliin ei pääse, ei voi olla hyvä fiilis. Radat eivät ole mitkään helpot, ei vaan kulkenut niin hyvin, että olisin saanut sellaisia tuloksia mitä olisi pitänyt. Kisaan kun lähdetään, lähdetään hakemaan voittoa. Nyt kovaa treeniä, kun pääsee kotimaahan, Kallioinen sanoi.

Sami Aaltosen tulos oli 109, ensimmäisessä kansainvälisessä kilpailussaan ulkomailla olleen Otto-Ilmari Kutilan 106.

–  Eilinen oli varmaan vaikein kisapäivä pariin vuoteen, ei ollut lähelläkään kuntoa vastaava tulos. Vaikean siitä teki varmaan liian suuret omat odotukset ja tavoitteet. Eilen meni niin huonosti, että tänään ei ollut enää mitään painetta ampua, joten pystyin ampumaan kuten treeneissä. Tulostakin rupesi tulemaan vanhaan malliin. Kisa oli kouluarvosanana korkeintaan 6-, Aaltonen sanoi.

– Kisassa oli hyvää ja huonoa. Ihan hyvä ensimmäiseksi kisaksi maailmalla. Olen positiivisesti yllättänyt, en ollut sentään viimeinen. Nyt tietää, mitä alkaa treenaamaan, eikä tarvitse seuraavia jännittää niin paljon. Nyt kovaa treeniä, Kutila suuntasi katseitaan eteenpäin.

Haulikkolajien kansainvälinen junioreiden gp-kilpailu:
Suhl, Saksa:

Miehet, skeet, peruskilpailu: 1) Jaroslav Lang Tsekki 123, 2) Radek Prokop Tsekki 121, 3) Valerio Palmucci Italia 120, 4) Marvin Meier Saksa 120, 5) Anant Jeet Singh Naruka Intia 117, 6) Cristian Ciccotti Italia 117,…10) Eetu Kallioinen Suomi 115,…16) Sami Aaltonen Suomi109,…27) Otto-Ilmari Kutila Suomi 106.