Teemu Ruutana suomalaisnelikosta parhaana yhdeksäs trapissa Suhlissa
28.6.2017 klo 20:31
Heidi Lehikoinen

Teemu Ruutana oli suomalaisnelikon ykkösnimi keskiviikkona päättyneessä miesten trapissa haulikkolajien kansainvälisessä juniori gp:ssä Saksan Suhlissa.

Finaaliin asti suomalaisia ei selvinnyt, mutta tuloksen 112 paukuttelivat yhdeksänneksi sijoittunut Ruutana, kymmenenneksi yltänyt Vili Kopra sekä 12:nneksi sijoittunut Niko Kopra. Matias Koivu ampui tuloksen 102 ja oli 27:s. Finaaliin vaadittiin 115 rikottua kiekkoa.

Suhlissa nähtiin paikkakunnalle tuttuun tyyliin kovatasoinen kilpailu, vaikka toisen päivän kova vesisade tulostasoon hieman vaikuttikin.

Ruutana ampui sarjat 24, 24, 20, 22 ja 22.

– Oli hienoa olla ensikertalaisena junnujen isoissa kisoissa. Suhl on paikkana hyvä ja rata on tosi hyvä, ennakkotarinat pitivät paikkansa. Kisa meni alussa tosi hyvin sitten yksi huono sarja ja loput kaksi ihan ok sarjaa, Ruutana tuumi.

Myös Niko Kopra (24, 23, 24, 21, 20) sanoi, että Suhl on ratana tosi hyvä.

– Mahdollisuus oli tehdä hyvä tulos, mutta toinen päivä ei mennyt ainakaan niin kuin olin suunnitellut.

Tulokset:

Suhl, Saksa:

Haulikkolajien kansainvälinen junioreiden gp:

Miehet, trap, lopputulokset peruskilpailun ja finaalin jälkeen: 1) Jack Wallace Australia 119/44,…9) Teemu Ruutana Suomi 112, 10) Vili Kopra Suomi 112,…12) Niko Kopra Suomi 112,…27) Matias Koivu Suomi 102.