Aleksi Ahokas säväytti Kokkovuori Grand Prix’ssä
3.7.2017 klo 10:46
Heidi Lehikoinen

A-HA:n Aleksi Ahokas säväytti Lempäälässä viikonvaiheessa käydyssä Kokkovuori Grand Prix’ssä, jossa hän ampui skeetissä finaalin uudet SE-lukemat 59. Ahokas voitti kilpailun ennen Lauri Leskistä ja Timo Laitista. Laitinen voitti peruskilpailun tuloksella 118, Ahokas oli siinä toinen (116).

Ahokas voitti kilpailun ennen Lauri Leskistä ja Timo Laitista. Laitinen voitti peruskilpailun tuloksella 118, Ahokas oli siinä toinen (116).

”Peruskilpailuun tulokseen jäi parantamisen varaa, neljästä ekasta sarjasta puuttui rentous ammunnasta, mutta se löytyi viimiselle ringille ja finaaliin. Finaalissa ammunta kulki ja olosuhteet omasta mielestä parantuivat peruskilpailuun (tuuli tyyntyi ja kiekko näkyi paremmin)”, 21-vuotias Ahokas sanoi.

Trapissa naisten kilpailun voitti Marika Salmi, joka paukutti peruskilpailussa rikki 69 kiekkoa ja finaalissa 38. Maija Hoppu ja Mopsi Veromaa veivät seuraavat sijat.

”Kisapäivä sujui rennoin ja hyvin mielin, varmaan juuri sitä kautta syntyi ihan kelpo tuloskin. Tuntui mukavalta päästä uusi finaali vihdoin päätyyn saakka”, Salmi sanoi.

Miesten trapin voitti Veli-Matti Matikainen ennen Vesa Törnroosia ja Eemil Pirttisaloa. Matikaisen finaalitulos oli 44, peruskilpailussa hän ampui 112.

Kisojen toinen SE tuli Y17-sarjassa finaalissa, jossa Oskari Lehtimäki ampui tuloksen 55.