Suomi–Viro-maaottelu poikien kiväärissä Suomen juhlaa, Viro vahva pistoolissa
3.7.2017 klo 10:21
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen kivääripojat olivat murskaavan ylivoimaisia virolaiskollegoihinsa nähden Salossa viikonvaihteessa käydyssä maaottelussa, sillä sekä makuu- että asentokilpailut päättyivät suomalaisten kolmoisvoittoihin.

Asentokilpailussa kolmoisvoittoa johdatti Riku Koskela, makuukilpailussa Jimi Lång. Koskela oli makuukilpailussa kolmas.
”Makuukilpailu ei kulkenut omalta osaltani hyvin johtuen tähtäimessä olleista vioista ja minulle hankalasta tuulesta. Ongelmien saatua korjattua asentokilpailu lähti hyvin liikkeelle. Polvi oli oikein hyvää sivuten ennätystäni 388, tosin kolme kasia olisi voinut olla hieman pienempi määrä. Polvi kuitenkin oli sama kuin makuu, niin se kulkee mielestäni hyvin. Makuu jatkui myös hyvin lukuun ottamatta yhtä huonoa sarjaa. Pysty sitten taas oli erittäin huonoa ja se tavallaan pilasi koko kisan. Kiväärin osalta Suomi pärjäsi mielestäni hyvin”, Koskela sanoi kolmoisvoitoista iloiten.

Tyttöjen makuukilpailussa Elli Männistö sijoittui toiseksi (606,5) ja asentokilpailussa Jonna Mauno oli kolmas tuloksella 559. Pistoolissa nähtiin yksittäisiä suomalaisonnistumisia. 50 metrin pistoolissa Konsta Kivi vei voiton tuloksella 536 ja Esa Savola oli kolmas tuloksella 512. Siinä Suomi päihittikin pisteissä virolaiset. 25 metrin pistoolissa puolestaan Savola rikkoi virolaisrintaman kakkossijallaan (tulos 558).

Kuvat: Timo Rautio