Pesonen ja Hämäläinen 25:nnen St Michel -skeetin mestarit
9.7.2017 klo 19:28
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

IEM:n Lari Pesonen ja SSG:n Heidi Hämäläinen veivät voitot 25:nnen kerran järjestetyssä St Michel -skeetissä Mikkelissä.
Pesonen paukutti peruskilpailussa 117 ja finaalissa 54. Kakkoseksi ylsi SSG:n Simo Väätäinen, joka ampui finaalissa 52 ja peruskilpailussa 116. Peruskilpailun tuloksella 119 voittanut Eetu Kallioinen oli kolmas.

– Peruskisa toista sarjaa lukuunottamatta melko hyvää ammuntaa. Olosuhteet oli kohdallaan niin parempaankin olisi mahdollisuudet ollut. Finaaliin täytyy olla tyytyväinen kun voitto tuli, alku oli vähän vaikea mutta loppua kohden sujui erittäin hyvin, Pesonen sanoi.

Naisten 75 kiekon kilpailussa SSG:n Heidi Hämäläinen oli ainoa kilpailun loppuun jatkanut ampuja. Hän ampui peruskilpailussa 66 ja finaalissa 49. Hämäläinen oli kauden parhaaseen tulokseensa ”jossain määrin” tyytyväinen, mutta mietittävääkin jäi.

– Vähän jäi tulos huonommaksi mitä odotin, ja mahdollisuus oli ampua parempi tulos. Ensimmäinen kierros oli huono mutta toisella kierroksella onnistuin ja kolmas oli ihan siedettävää tekemistä. Tekniikka on saatu nyt yhdessä henkilökohtaisen valmentajan (Timo Laitinen) kanssa kuntoon, kyllä sitä tulostakin alkaa tulemaan. Sunta on ainakin oikea. Finaali meni miten meni, mutta hyvää tekemistä osittain siinäkin. Tästä jatketaan kohti ensi viikonlopun kilpailua rauhallisin mielin, Hämäläinen sanoi.

Mikkeli:

25. St Michel -skeet:

Naiset (75 kiekkoa ja finaali): 1) Heidi Hämäläinen SSG 66+49, 2) Raija Lyly OSH 21 (kesk.)
Miehet (125 kiekkoa ja finaali): 1) Lari Pesonen IEM 117+54, 2) Simo Väätäinen SSG 116+52, 3) Eetu Kallioinen A-HA 119+43.

Kaikki tulokset