Leppänen ja Laine onnistuivat practicalin Saksan mestaruuskilpailuissa
10.7.2017 klo 17:15
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen practical-ampujista Kim Leppänen oli haulikolla standard-luokassa kolmas ja Pyry Laine modified-luokassa kolmas IPSC:n Saksan mestaruuskilpailuissa.
– Hieno ja todella tekninen kisa. Ammuin 5 stagevoittoa, mutta pahat virheet kisan isoimmalla stagella slugien kanssa maksoivat liikaa kurottavaksi kiinni. Ampujien määrä ja taitotaso on kasvanut paljon Saksassakin, ja se on todella hyvä juttu! Hienosti toimi järjestelyt ja staget oli haastavia, Leppänen sanoi.

Laineelle kilpailu oli ensimmäinen kansainvälinen kilpailu ulkomailla.

– Ammuin modissa mitalin kiilto silmissä ja päädyinkin pronssille. Staget olivat haastavia, runsaasti n/s kiekkoja ja vain pienestä raosta näkyviä maaleja. Kimin ohjeistuksessa supistinvalinnat ja rastinpurut osuivat melko nappiin ja kaikki rastit menivätkin tasaisen varmasti, n/s osumia yksi. Kilpailu sujui kokonaisuudessaan todella hienosti, odottelua ei ollut yhtään, kanttiini oli viimeisen päälle ja tulokset valmiina kutakuinkin heti viimeisen laukauksen jälkeen. Hieno kokemus, Laine kertoi.

Tulokset