Takanen Ylistaron Asepaja GP:n ykkönen
24.7.2017 klo 15:41
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lahden Ampumaseuran Tommi Takanen nujersi Ala-Hämeen Ampujien Aleksi Ahokkaan Asepaja GP:n jännittävässä finaalissa uusinnan jälkeen. Molemmat päätyivät finaalissa tulokseen 56, mutta Takanen oli uusinnassa parempi 4–3.Peruskilpailussa Takanen rikkoi parhaana 121 kiekkoa, Ahokas puolestaan selviytyi finaaliin viimeisenä ammuttuaan 116.

– Ylistaron kilpailu oli jo talvella asetettu tärkeäksi valmistavaksi kilpailuksi EM-kisojen alla. Panostusta kisaan oli, ja se tuotti myös tulosta. Peruskilpailu oli nyt jo kahdeksannen kerran putkeen tällä kaudella yli 120, siihen olen erittäin tyytyväinen. Finaalissa ammuin ennätykseni 56/60, joten siihenkin pitää olla tyytyväinen ja tottakai voitto uusinnan kautta tuntuu maukkaimmalta, Takanen sanoi.

Hänelle viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut ennen EM-kilpailuja.

– Järjestelyt oli kisoissa kunnossa ja kelikin oli ok. Hyvillä mielin Bakuun perjantaina, Takanen sanoi.

Naisten skeetin voitti Heidi Hämäläinen tuloksella 67.

Tulokset:

Miehet

Naiset