Marko Nikko teki selvää jälkeä EM-siluettiammunnan kiväärilajeissa
28.7.2017 klo 00:04
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marko Nikko palasi Suomeen viiden kultamitalin ja kahden pronssin kanssa siluettiammunnan EM-kilpailuista Tsekin Decinistä.

Eikä siinä vielä kaikki, Nikon lähtiessä jo kotimatkalle, hän oli johdossa myös ilmakiväärikilpailussa.

– Kisat venyivät pitkiksi johtuen aikataulumuutoksista: muun muassa kiväärin palkintojenjako siirrettiin kaksi kertaa ja yhdistettiin pistoolilajien kanssa. Isokivääreitä luukun ottamatta kisat onnistuivat odotetusti ja kokonaista 5kpl shoot-offeja ammuttiin ja myös voitettiin. Tuloksena 5kpl henkilökohtaista kultaa ja 2kpl pronssia. Haastavat kisat radasta ja aikatauluista johtuen. Ilmakivääristä todennäköisesti tuli vielä kuudes kulta, Marko Nikko kommentoi.