Kasa-ampujille lisää mitaleja Mariborissa
6.8.2017 klo 08:32
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaisten menestys jatkuu Slovenian Maribossa järjestettävissä kasa-ammunnan BR pistelajien EM/Wold cup -kilpailuissa.

Teksti: Juha Riihimäki

Kisojen toinen laji oli ilmakivääri HV 3×25 laukausta. EM-juniorikultaa ja World Cup -hopeaa voitti Aappo Korpi. EM-joukkuekulta ja World Cup -pronssi tulivat joukkueella Aappo Korpi, Jyrki Muotio ja Juha Riihimäki. Perhe Murisoja sai EM-pronssia, ja henkilökohtaisen EM-kullan vei Ulla Murisoja.

Jens Lågakselle myönnettin pitkäaikaisesta työstä lajin hyväksi tunnustusmitali, joka on korkein mahdollinen.

Mariborin olosuhteet eivät juurikaan edellisistä päivistä helpottaneet. Kova kuumuus ja yllättävä puuskittainen tuuli aiheuttivat monille yllättäviä pistemenetyksiä. Ampumakatoksessa yleisenä vitsinä oli vertaus huonosti lämmitettyyn suomalaiseen saunaan.

Sunnuntai on välipäivä, ja maanantaina siirrytään ilmakivääreistä pienoiskivääreihin.

Tuloksia löytyy täältä.