Joni Stenström paransi asentokilpailun finaalin SE:tä 457,1:een
12.8.2017 klo 22:15
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kivääriampuja Joni Stenström paransi miesten asentokilpailun finaalin Suomen ennätystä lauantaina Ruotsissa Sweden GP -sarjakilpailun finaalissa Västeråsissa. Stenström paransi Juho Kurjen nimissä ollutta aiempaa ennätystä 0,9 pisteellä, ja uusi ennätys on nyt 457,1.

Stenström myös voitti kilpailun. Peruskilpailussa Stenström ampui 1157 ja oli toiseksi paras.

– Peruskisa meni vähän alikanttiin paitsi pysty (384),  se oli hyvää tekemistä. Oli tarjolla parempaakin vähän tuurilla, vaikka nytkin oli omaan tasoon nähden hyvä pysty, koska ysitkin olivat hyviä. Finaali kulki tasapaksusti, polvi oli paljon parempi kun peruskisassa. Makuu ihan ok ja pysty hyvä. Ei tullut mitään huippusarjoja, mutta ei myöskään tullut mitään huonoja vaiheita tai pohjanoterauksia, oli hyvää ja varmaa tekemistä läpi finaalin. Kyllä tähän saa olla tyytyväinen ja kun pääsi voittamaan ruotsalaiset kotimaassaan, niin sekin tekee tämän vähän maukkaisammalta, Stenström sanoi.

Huomenna hän kilpailee makuukilpailussa.