Hulkkonen ja Räsänen liikkuvan maalin sekajuoksujen SM-kultamitalistit
13.8.2017 klo 17:56
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

ESA:n Topi Hulkkonen ja KAMS:n Elli Räsänen veivät liikkuvan maalin sekajuoksuissa Suomen mestaruudet Kuopiossa. Hulkkosen perässä muut mitalistit olivat K-64:n Tomi-Pekka Heikkilä ja SA:n Heikki Lähdekorpi, naisten muut mitalistit järjestyksessä TSA:n Marika Karisjoki ja K-64:n Henna Vehviläinen.

Hulkkosen voittotulos oli 394, Heikkilä ampui 393 ja Lähdekorpi 391. Lähdekorpi voitti pronssiuusinnassa Vesa Saviahteen 19–18.

– Eilen sanoin, että lähden parantamaan sekajuoksuille, ja sen myös tein. Ammunta kulki todella hyvin tänään karjun osalta, luotin tänäänkin vain siihen omaan tekemiseen ja suoritukseen. Sain kasaan 394, joka sivusi ennätystäni sekajuoksuilla. Se tulos riitti tänään mestaruuteen. Ei voi olla kuin tyytyväinen suoritukseen, Hulkkonen sanoi iloisena.

Myös Heikkilä oli tyytyväinen viikonloppuunsa.

– Hyvä päivä oli tänäänkin. Tänä viikonloppuna löytyi ammuntaan se sama vanha tuntuma, mikä on nyt vuoden ollut kateissa. Kyllä tällä varustepuolen muutoksella on suurin merkitys asiaan. Saan nyt aloittaa ilma-asetreenit luottavaisin mielin ja näin ollen valmistautuminen kohti ensi vuoden MM-kisoja alkaa. Tavoitteena on olla elämäni kunnossa tulevalla kaudella, Heikkilä sanoi.

Elli Räsänen vei kultaa uusinnassa Karisjokea vastaan 37–33. Molemmat ampuivat tuloksen 362.

– Eka päivä meni vähän niin ja näin, en saanut oikein tekemiseen semmoista hyvää fiilistä päälle. Tänään se sitten jo löytyikin, ja tekeminen oli jo parempaa. Tyytyväinen olen siihen, että ratkossa sain pidettyä homman kasassa, Räsänen sanoi.

Kaikki tulokset