Heinonen ja Antikainen ottivat omansa Superfinaalien avauspäivänä
2.9.2017 klo 22:31
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marjut Heinonen voitti skeetin ja Noora Antikainen trapin Superfinaalien avauspäivänä Hollolassa. Viikonloppuna ratkaistaan kotimaisen ranking-kilpailun eri sarjojen voittajat.

Pilvipoutaisessa säässä käydyssä avauspäivässä nähtiin hyviä tuloksia erityisesti skeetissä. Naisten kilpailun voitti OSH:n Marjut Heinonen, joka paukutti ensin peruskilpailussa 72 ja perään finaalissa 48. Kakkossijan vei Katja Poutanen (finaalissa 43) ja kolmas oli Heidi Hämäläinen (37). Miesten skeetiä johtaa L-HA:n Tomi Aspholm tuloksella 74.

–  Kisa toimi valmistautumisena MM-kisoihin. Peruskisa oli hyvää tekemistä. Finaalissa hieman keskittymisen kanssa ongelmia, jonka seurauksena tuli typeriä virheitä. Mutta kokonaisuudessaan ok kisa, Heinonen sanoi.

Trapissa OSU:n Noora Antikainen ampui peruskilpailussa 61 ja finaalissa 39. Kakkossijan otti seurakaveri Sara Nummela (finaalissa 29) ennen KMY:n Anu Salomaata (21).

– Peruskilpailussa melkoisesti haasteita. Vasta toisen sarjan puolen välin jälkeen alkoi tuntumaan normi ammunnalta. Ja finaali meni ihan kivasti. Harmittaa tuo alku se niin takkusi mutta tällaista tämä kisaaminen on. Kauden viimeinen kisa, treenaaminen kyllä jatkuu ja pitää alkaa kääntää katsetta jo kohti seuraavaa kautta, Antikainen sanoi.

Miesten trapia johtaa avauspäivän jälkeen Jukka Laakso tuloksella 71.