Vielä ehdit ilmoittautua pistoolin tehoryhmän testileirille 20.-22.10. Kisakallioon
28.9.2017 klo 21:15
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pistoolin tehoryhmän testileiri pidetään 20.-22.10. Kisakalliossa. Kuva 2015 testileiriltä.

Pistoolin tehoryhmän testileiri 20.-22.10.2017 pidetään Lohjalla, Kisakallion Urheiluopistolla. Testileirin kautta voi päästä mukaan tehoryhmävalmennukseen. Viikonlopun ohjelma sisältää mm. fyysisen kunnon testauksen, urheilijahaastattelun ja ampumaharjoituksia. Tehoryhmän testileiri pidetään samaan aikaan pistoolin maajoukkueleirin kanssa.

KUTSU PISTOOLIN TEHORYHMÄN TESTILEIRILLE

Pistoolin testileirille kutsutaan tämän kauden kaikki tehoryhmäläiset sekä uudet ryhmään haluavat urheilijat. Tehoryhmän testileirillä nuoret kokoontuvat näyttämään taitoja, kertomaan itsestään ja harjoittelustaan sekä testaamaan kuntoaan Lohjalle, Kisakallion Urheiluopistolle 20. – 22.10.2017.

Testileiri sisältää fyysisen kunnon testauksen mm. Inbody kehonkoostumusanalyysin, kestävyyskunnon kartoitus polkupyöräergometritestillä. Näiden tulokset käydään läpi selkeällä palauteluennolla. Ohjelmassa on myös ampumaharjoitukset (sis. kuvaukset), haastattelut, antidopingluento sekä tietoiskuja ampumaurheilusta. Ilmoittautuminen tehdään alla olevasta linkistä.

Testileiri alkaa perjantaina 20.10.2017 klo 18.00. Leiri päättyy sunnuntaina 22.10. lounaaseen n. klo 14.00. Leirin alustava ohjelma liitteenä. Ohjelma lähetetään myös ilmoittautuneille.

Varusteet Leirillä tarvitaan ampumavarusteet ilma-aseammuntaan.

Lisäksi kaikki osallistujat ottavat mukaan muistiinpanovälineet, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet. Huoneissa on vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Ota mukaan myös harjoituspäiväkirjasi ja mahdollinen harjoitussuunnitelmasi sekä kyselylomake täytettynä. Tämä lomake löytyy liitteenä ja se lähetetään ilmoittautuneille myös sähköpostitse. Hinnat ja laskutus Leirin osallistumismaksu on 199 €. Hintaan sisältyy pe – su yön majoitus, 2xaamiainen, 2xlounas, 2xpäivällinen, 2xiltapala sekä Inbody ja pp-testit. Leiri laskutetaan jälkikäteen. Lasku lähetetään urheilijalle, mikäli et toisin ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita. Leirin osallistumismaksu ilman majoitusta ja ruokailuja on 120€/hlö. Myös oma valmentajasi tai huoltajasi on tervetullut mukaan. Mikäli hän majoittuu ja ruokailee ryhmän mukana hinta on 160€.

Ilmoittautuminen 30.9.2017 mennessä vain SAL: n netissä. Huom!  Tämä koskee myös valmentajia ja huoltajia!

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

Mahdolliset tiedustelut:
Timo Rautio
puh.040 8202300
timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi

Liitteet ohjelma ja kyselylomake:
Testileirin ohjelma pistoolin tehoryhmä Kisakallio 2017
Kyselylomake tehoryhmät 2017