Suomi Meksikon maailmancupin mitalitilaston kuudes
12.3.2018 klo 10:40
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomi sijoittui hienosti kuudenneksi Meksikon maailmancupin mitalitilastossa. Kaikkiaan viisitoista maata saavutti mitaleja.

Vuoden ensimmäinen maailmancup päättyi sunnuntaina Meksikon Guadalajarassa. Oskari Kössin eilisen skeetin seitsemännen sijan lisäksi maailmancup sujui suomalaisittain erittäin hyvin. Mopsi Veromaa oli naisten trapissa neljäs, Satu Mäkelä-Nummela kymmenes ja Marika Salmi 11:s. Miesten trapissa oli kaksi suomalaista finaalissa, ja Vesa Törnroos oli lopulta kolmas ja Jukka Laakso kuudes.

Suomen kaksikko Vesa Törnroos – Satu Mäkelä-Nummela otti tulevassa olympialajissa eli trapin sekajoukkuekilpailussa komean voiton. Heidän nimiinsä kirjattiin niin peruskilpailun kuin finaalinkin ME-tulokset. Marjut Heinonen sijoittui lauantaina naisten skeetissä 12:nneksi.

Guadalajarassa mitaleja sai kaikkiaan viisitoista maata. Suomi sijoittui mitalitilastossa hienosti kuudenneksi (1+0+1). Tilaston ykkönen Intia saavutti yhdeksän mitalia (4+1+4) ja Yhdysvallat kuusi (3+1+2). Kiina ja Ranska saivat viisi mitalia.

Seuraava maailmancup on Etelä-Korean Changwonissa 20.-30. huhtikuuta. Nuorten maailmancup on Australian Sydneyssä 19.-29. maaliskuuta.

Aiheesta lisää täällä.