Hae Urheilukouluun 1. kesäkuuta mennessä!
7.5.2018 klo 09:51
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Puolustusvoimien Urheilukoulun lokakuun saapumiserään hakevien kesälajien urheilijoiden on jätettävä hakemuksensa 1. kesäkuuta mennessä. Valintakokeet järjestetään Kaartin jääkärirykmentissä, Helsingissä 25. -27. kesäkuuta.

Erillisiä hakulomakkeita erikoisjoukkoihin saa aluetoimistoista ja Urheilukoululta (www.puolustusvoimat.fi/asiointi/lomakkeet –> hakemus erikoisjoukkoihin)

Urheilukoulun tehtävänä on antaa varusmiespalvelustaan suorittaville motivoituneille ja lahjakkaille urheilijoille (ml naiset) mahdollisuus toteuttaa sotilaskoulutuksen ohessa systemaattista valmentautumista. Vuodesta 1979 alkaen Urheilukoulussa on palvellut jo 6300 urheilijaa 57:stä eri lajista.

Kesälajien urheilijat aloittavat varusmiespalveluksen IV/18 saapumiserässä Kaartin jääkärirykmentissä 15. lokakuuta.

Tiedustelut
Valmennuspäällikkö
0299 421815

Haku kesälajit IV18