Inkoo GP:n viimeinen päivä
17.6.2018 klo 14:54
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ruotsin Jesper Nyberg (vas.) ja Andreas Bergström hallitsivat Inkoon kisoja. (Kuva: Ville Häyrinen)

Liikkuvan maalin Inkoo GP:n viimeisenä päivänä ammuttiin villikarjun sekajuoksut. Eilisen voittaja Ruotsin Jesper Nyberg oli tänäänkin paras tuloksellaan 395. Hopealle ampui RS:n Krister Holmberg (394) ja päivän kolmas oli Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi (392).

Etelä-Korean MM-kisojen rajan (388) ylitti tänään viisi urheilijaa, mitalistien lisäksi Topi Hulkkonen (ESA), Kymppi 64:n Tomi-Pekka Heikkilä (molemmat 391) ja RS:n Niklas Hyvärinen (390).

Nuorissa Ruotsin Andreas Bergström otti kolmannen voittonsa tänä viikonloppuna huipputuloksella 392, LSA:n Aaro Vuorimaa paransi taas ennätystään tulokseen 380. Kolmas oli Kymppi-64:n 14-vuotias Mikko Hakala myös uusilla ennätyspisteillään 365.

Viimeinen MM-näyttö ammutaan Salossa kahden viikon päästä, jonka jälkeen MM-kisoihin valitut liikkuvan maalin urheilijat kilpailevat heinäkuussa Ruotsissa ja leireilevät Inkoossa yhdessä Ranskan maajoukkueen kanssa.

MM-joukkue valitaan heinäkuun alussa, ja yhteensä viidellä liikkuvan maalin urheilijalla on jossain lajissa valintarajan ylittävä tuloskeskiarvo. MM-kilpailuihin on valittu jo Tomi-Pekka Heikkilä, jolla oli jokaisen lajin tulosrajan ylittävä tulos jo ennen Inkoon kisoja.

RESULTS INKOO GP 2018 Mix 50m