Siluettiammunnan MM-kilpailut alkavat Sipoossa tiistaina
16.7.2018 klo 23:43
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Noin 150 ampujaa 14 maasta kilpailee siluettiammunnan MM-kilpailuissa Sipoossa tällä ja ensi viikolla. Ensimmäinen kilpailupäivä on tiistai, viimeinen 27. heinäkuuta. Sibbo Skyttegillen järjestämät kilpailut ovat 13:nnet MM-kilpailut. Suomi on yksi lajin menestyjämaita, sillä Marko Nikko jahtaa kotikisoissa jo 20:tta MM-kultaa.

Yhdeksän kilpailupäivän aikana jaossa on 30 kultamitalia.

– Kaikkiaan järjestelyissä on mukana 70 henkeä. Toivotaan suomalaisille vähintään samanlaista menestystä, mitä on ollut, pitkiä päiviä joukkojensa kanssa paiskinut pääsihteeri Curt Sjöblom kertoi myöhään maanantai-iltana.

Lisätietoja osallistujista ja aikatauluista: https://www.imssu2018.fi/@Bin/267807/Shooting+Schedule+final.pdf

Kisasivut: www.imssu2018.fi

///PALAAMME KILPAILUIHIN KATTAVALLA JUTULLA KUVIN JA SUOMALAISKOMMENTEIN LÄHIPÄIVINÄ ENSIMMÄISTEN LAJIEN MITALISTIEN SELVITTYÄ///