Mäkelä-Nummela voittoon, Veromaa kolmas Gran Mondial Perazzi -kilpailussa
23.7.2018 klo 00:07
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Satu Mäkelä-Nummela voitti ja Mopsi Veromaa oli naisten kolmas 7:nnen kerran järjestetyssä Gran Mondial Perazzi -kilpailussa Lonatossa.

Mäkelä-Nummela oli kokonaiskilpailussa neljäs ja parikilpailussa David Kosteleckyn kanssa toinen.

–  Aivan huikea kisa alusta loppuun. Tasaista tekemistä pois lukien tämän aamun 22 aloitus. Olin varma, että siihen meni finaalisaumat, mutta niin ne muutkin ampuivat reikiä ja matkassa pysyttiin. Finaalissa oli kova ”poika”joukko vastassa, taitaapi olla Euroopan kärki. Oli tunne, että oon pikkutyttö isojen poikien hiekkalaatikolla, enkä saa leikkiä heidän hiekkaleluilla. Päätin et minäpäs haluan leikkiin mukaan.Aivan mahtava fiilis, Mäkelä-Nummela kertasi.

Iloinen oli myös Mopsi Veromaa.

– Mahtava kisa, jossa neljättä kertaa itse mukana. Eka päivä oli hiukan heikkoa, mutta pari täyttäkin sain osumaan kohdilleen ja mikäs oli mukavampaa kuin päättää oma kisaurakka täyteen sarjaan ja todistaa vielä, kuinka Satu otti koko kisan voiton. Tästä on hyvä jatkaa kohti EM-kilpailuja, Veromaa sanoi.

Tulossivu: https://tavconcaverde.emalag.it/Classifiche.aspx

(Kuvat: Mopsi Veromaa)