Ranking 2018: Tilanne Laukaan ikäsarjojen SM-kisojen jälkeen
23.7.2018 klo 17:06
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Oheisena pdf-liitetiedostona on kesän 2018 pistoolin ruutiaserankingin tilanne Laukaan ikäsarja-SM-kisojen jälkeen.
Ikäsarjojen osalta R-kilpailu on nyt päättynyt, kun Nokialla ei ammutakaan R-pisteistä. Nokian 25m pistooliratojen kunnostus- ja laajennustöiden viivästymisen vuoksi NoSA on perunut Heinänkaatokisat, mutta Nokian Vapaa -kisa ammutaan suunnitellusti 29.7.2018.
Pistoolijaoston periaatteena on ollut, että R-kilpailuissa ammutaan kaikki R-lajit joten jaosto on päättänyt poistaa Nokian Vapaa -kisalta R-arvon. Näin ollen kaikkien lajien osalta yksi R-kisa jää käymättä, mutta urheilijoiden R-pisteet lasketaan kolmen (3) eniten pisteitä tuottaneen R-kilpailun perusteella.
Pistoolin R-kilpailusarjan viimeinen R-kisa ammutaan siten M- & N-sarjojen osalta Salon SM-kilpailuissa 3.-5.8.2018.