Heikkilä mestariksi Inkoossa, Vuorimaa sivusi 16-vuotiaiden SE:tä
28.7.2018 klo 23:11
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tomi-Pekka Heikkilä ja Aaro Vuorimaa säväyttivät liikkuvan maalin SM-kilpailuiden avauspäivänä Inkoossa. Heikkilä ampui 50 metrin normaalijuoksujen mestariksi tuloksella 592 ja Aaro Vuorimaa puolestaan sivusi 16-sarjan SE:tä voittamalla sarjan mestaruuden tuloksella 575.

Heikkilä ampui hitailla juoksuilla 300 ja nopeilla 292.

– Tänään oli taas hieno päivä. Hitailla ei tullut virheitä ja oli varmaa tekemistä. Tuloskin oli sen mukainen. Nopeilla aloitin hyvin, mutta loppuun tuli muutama huonompi osuma, jotka tiputtivat tulosta. Joka tapauksessa kokonaisuutena hyvää tekemistä ja olen päivään tosi tyytyväinen, Heikkilä sanoi.

Muut mitalistit olivat Heikki Lähdekorpi (587) ja Topi Hulkkonen (582).

Ennätyksestään huolimatta Aaro Vuorimaa löysi vielä parannettavaakin.

– Normaalijuoksut menivät omasta mielestä hiukan alakanttiin treeneihin nähden, mutta oma ennätys ja sivuava SE, joten siihen pitää olla tyytyväinen. Ainahan paremmin voisi ampua. Yhden pisteen kun olisi saanut paremmin ammuttua, olisin ollut vielä enemmän tyytyväinen, kun olisin saanut pelkän oman nimen SE-listoille, Vuorimaa sanoi.

Sunnuntain sekajuoksuista Vuorimaa odotti parempaa ammuntaa ennen kuin alkaa kuukauden treeni kohti PM-kisoja.

– Siellä taas uusi henkilökohtainen ennätys joka lajiin, nuorukainen sanoi.

Naisten mestaruuden normaalijuoksuissa voitti Henna Vehviläinen (519). Hirven kertalaukausten mestaruuden vei Lähdekorpi (388), naisissa Ida Heikkilä (355).

TULOKSET-RIISTAMAALILAJIEN-SM-INKOO-28.7.2018(1)

(Kuva: Henna Vehviläinen)