Pesonen ja Laitinen piikkipaikalla skeetissä, Köylinen trapissa
2.9.2018 klo 01:38
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Skeetin ja trapin Superfinaaleissa Hollolassa Lari Pesonen ja Timo Laitinen pitävät komentoa miesten skeetin ensimmäisen päivän jälkeen, miesten trapissa piikkipaikalla on Simo Köylinen. Naisissa vastaavasti Jenna Kössi ja Marika Salmi.

Hälvälässä Pesonen ja Laitinen paukuttivat kumpikin täydet 75 kiekkoa kolmella ensimmäisellä kierroksella. Tomi Aspholm väijyy kolmantena kahden kiekon päässä. Jenna Kössi rikkoi avauspäivänä 70 kiekkoa, naisten kakkospaikalla on Heidi Hämäläinen tuloksella 68.

Simo Köylinen rikkoi 72 kiekkoa ja päätti avauspäivänsä nappionnistumiseen ammuttuaan tuloksen 25 kolmannella kierroksella. Vesa Järvinen (72) ja Mika Myllylä (71) ovat seuraavina. Naisissa Marika Salmi ampui avauspäivänä tuloksen 67 ja on selvässä johdossa ennen Marja Maunulaa (54).