Etsitään vuoden 2018 vakuuttavinta seuratoimijaa!
4.10.2018 klo 08:09
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Urheiluseuroissa vaikuttaa tuhansia kiitoksen ansaitsevia seuratoimijoita. Vakuuttavin seuratoimija on aktiivinen ja täysi-ikäinen urheiluseurassa toimiva henkilö, jolla on homma hallussa ja joka tietää, miten toimia tapaturman sattuessa. Vakuuttavin seuratoimija voi olla esim. ohjaaja, valmentaja, huoltaja, ampumaratavastaava, kilpailuiden järjestäjä tai vaikka puheenjohtaja.

Viime vuonna vakuuttavin seuratoimija löytyi suunnistuksen parista, kun Tampereen Pyrinnön Mikko Eskola keräsi suurimman äänipotin.

Löytyykö vuoden 2018 vakuuttavin seuratoimija ampumaurheilun parista ja kenties sinun seurastasi?

Ehdota vakuuttavinta seuratoimijaa, joka sinun mielestäsi ansaitsee kiitoksen. Kolme eniten ääniä kerännyttä ehdokasta saa seuralleen OPn 500-1200 euron seurastipendin. Lisäksi voittaja saa Suomen Olympiajoukkueen virallisen Tunturi Poni polkupyörän ja sellainen arvotaan myös kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken.

Olympiakomitean ja OPn Vuoden vakuuttavin #seuratoimija -kampanja ehdotusaika on voimassa 15.10.2018 asti ja kahdeksan ehdokasta pääsee äänestysvaiheeseen 1.-25.11. Vuoden vakuuttavin seuratoimija -äänestyksen tulokset julistetaan YK:n vapaaehtoistoiminnan päivänä 5.12.2018.

Tee vakuuttavimman seuratoimijan ehdotus tästä 15.10.2018 mennessä!

Kilpailun sääntöihin voit tutustua tästä

Lisätietoja:
Olympiakomitea, Päivi Häikiö, paivi.haikio(@)olympiakomitea.fi
OP vakuutus, urheiluvakuutukset, Ilona Erkkilä, ilona.erkkila(@)op.fi