Aleksi Leppä panostaa täysillä ampumaurheiluun
9.11.2018 klo 07:49
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Vuoden ampumaurheilija 2018: Aleksi Leppä. (Kuva: Lassi Palo)

Kaksi maailmanmestaruutta voittanut ja Vuoden ampumaurheilijaksi valittu Aleksi Leppä on valittu Puolustusvoimien valiourheilijan (kouluttaja-aliupseeri) tehtävään ensi vuoden alusta lukien. Kyseinen työtehtävä mahdollistaa maksimaalisen harjoittelun ja kilpailemisen tulevien kahden vuoden ajan.

Haminan Ampumaseuraa edustava Aleksi Leppä voitti kaksi 300m kiväärilajien maailmanmestaruutta Etelä-Korean Changwonissa järjestetyissä MM-kilpailuissa. Sen jälkeen onkin kiirettä pitänyt.

Leppä valittiin kaksi viikkoa sitten Ampumaurheiluliiton Vuoden ampumaurheilijaksi, ja viimeisin uutinen on se, että hänet on valittu Puolustusvoimien valiourheilijan (kouluttaja-aliupseeri) tehtävään 1. tammikuuta lähtien, kertoo leppa.fi -sivusto.

Kyseinen työtehtävä mahdollistaa maksimaalisen harjoittelun ja kilpailemisen tulevien kahden vuoden ajan.

Lue lisää täältä.