Friman ja Siivonen Esbo Träffenin ykkösiä
15.12.2018 klo 20:23

Naisten ilmakiväärin kolme parasta: Tuulevi Suomus (vas.), Anna-Maria Siivonen ja Petra Liljeberg. (Kuvat: Pasi Koota)

Perinteisen Esbo Träffenin toisena kilpailupäivänä pääroolissa olivat kiväärin M- ja N-sarjat.

Naisten kilpailun peruskilpailussa TSA:n Anna-Maria Siivonen laukoi päivän parhaan tuloksen 620,0, joka vei hänet voittoon.

Miesten sarjan kilpailu oli huippujunioreiden heiniä. Parhaan aloituksen peruskilpailuun sai Riku Koskela (KaA) Luukas Kootan (ESF) seuratessa tiiviisti perässä. Lopussa Cristian Friman (ESF) kuitenkin vei peruskilpailun voiton tuloksellaan 617,9.

Tuntia myöhemmin alkanut finaali jatkui Frimanin komennossa Koskelan seuratessa tiiviisti kannoilla. Friman vei lopulta miesten sarjan voiton 246,9 pisteellään. Koota sijoittui finaalissa kolmanneksi.

Miesten ilmakiväärin parhaat: Riku Koskela (vas.), Cristian Friman ja Luukas Koota.

Miesten ikäluokkien kiväärin 3-asentokilpailujen voittajat olivat Y75-sarjassa Paavo Pitkänen (SMY) tuloksellaan 559 ja M50-sarjassa Pertti Sinkko (MyA) 576 pisteellään. Miesten ilmapistoolin M50-sarjan voitti Jaakko Riiali (ESF) tuloksellaan 330.